WhatsApp Image 2017-04-20 at 17.02.01.jpeg

Ieri, la Casa de cultură a sindicatelor din Ploeiști, LUKOIL Lubricants East Europe, filiala LUKOIL Lubricants Company, a sărbătorit a 10-a aniversare.

La eveniment au fost prezenți Maxim Donde, Director General și Felician Dragu, Administrator al LUKOIL Lubricants East Europe, care au anunțat etapele cheie ale evoluției societății și planurile de dezvoltare viitoare.

Conform estimărilor cota de piață în România depășește 15%. Volumul total al pieței locale a lubrifianților este de aproximativ 60 de mii de tone.

LUKOIL Lubricants East Europe își distribuie produsele în Europa Sud-Estica și țările balcanice, fără să se concentreze exclusiv asupra pieței din România.

Volumul total al vânzărilor de lubrifianți ale LUKOIL Lubricants East Europe a depășit 27 de mii de tone în 2016.

Merită menționat că fabrica din Ploiești produce uleiuri de motor Premium LUKOIL GENESIS pentru piața austriacă si alte piețe europene. 

 

 

 

Articole asemănătoare
Sport
  • Sâmbătă, 24 Iunie 2017
  • De Mihai Popescu

Coregrafie superbă realizată de fanii Petrolului

Petrolul dispută în această seară returul barajului de promovare în Liga a 3-a, contra celor de la Dentaş Tărtăşeşti. În tur, ploieștenii s-au impus cu 3-0. Fanii ”lupilor” au luat cu asalt Arena...