statescu baicoi

Ciprian Stătescu, candidatul PNL la Primăria Băicoi, a câștigat detașat alegerile locale de duminică, cu cel mai mare număr de voturi în fiecare dintre cele 13 secții de votare din oraș.

Cu două mandate în spate, Ciprian Stătescu a primit votul a peste 40% dintre alegătorii prezenți la urne (3.817), fiind urmat de candidatul PSD care a obținut 24.40% din voturi(2.187).

La consiliul local, liberalii au obținut 3.069 de voturi, ceea ce înseamnă 7 consilieri, urmați de PSD cu 6 consilieri și 2.644 de voturi și de ALDE cu 4 consilieri și 1.925 de voturi.

Pentru victoria de duminică, Ciprian Stătescu a mulțumit băicoienilor pentru încrederea pe care i-au acordat-o prin votul lor. „Mulțumesc tuturor pentru susținere și pentru încrederea acordată! Reușita mea este și reușita dumneavoastră!”, a publicat acesta pe pagina sa de Facebook.

 

Articole asemănătoare
Național
  • Joi, 22 Iunie 2017
  • De Mihai Popescu

Primar acuzat că a luat mită de 858 de ori

Mită cu repetiție, și nu oricum, ci de 858 de ori! Un fost primar din Bihor a fost trimis în judecată pentru că ar fi cerut diverse sume de la angajații administrației locale ca sa le acorde...