permise_9258ac90b3.jpg

După ce două luni prahovenii au fost nevoiți să stea la coadă cu orele pentru depunerea documentației în vederea preschimbării permisului de conducere, cei care s-au programat online au scăpat de coșmarul de pe Vasile Lupu.

Un cititor ne-a transmis că astăzi întreaga procedură de înregistrare a dosarului pentru preschimbarea permisului care expira curând a durat mai puțin de zece minute. 

Primul prahovean s-a programat online pentru preschimbarea permisului la miezul nopții

”Mulțumesc observatorulph.ro pentru campania de sensibilizare a Prefecturii Prahova de implementare a programării online la preschimbarea permisului de conducere. M-ați scutit de timp pierdut aiurea la cozi infernale! Astăzi am fost surprins plăcut de rapiditatea cu care am scăpat de un stres. M-am prezentat la ora stabilită de aplicația de pe site-ul prefecturii și în nici zece minute plecam spre casă!”

Aplicația poate fi accesată AICI

Citește și Aplicația pentru programarea online la preschimbarea permiselor este funcțională

Reamintim că o aplicatie similara a fost pusa la dispozitia cetatenilor in data de 30 mai 2016 pentru inmatriculare auto, ce poate fi accesata la adresa: http://www.prefecturaprahova.ro/inmatriculare-auto-rezervare.html .Prin aceasta aplicatie s-au efctuat până în prezent peste 10.000 de rezervări.

 

Articole asemănătoare
Național
  • Marți, 23 Mai 2017
  • De Mihai Popescu

Cum va fi vremea în minivacanța de Rusalii

Vremea va continua să fie schimbătoare şi pe parcursul săptămânii următoare, fiind aşteptate precipitaţii în fiecare zi, la începutul săptămânii acestea curprinzând sud-estul teritoriului, miercuri...