control_vama_37803500.jpg

Foarte mulţi români se întreabă ce fel de documente trebuie să aibă la ei dacă vor să iasă din România cu o maşină care nu este proprietate personală.

Din fericire, lucrurile nu sunt aşa de complicate şi tot ce trebuie să prezinţi la punctul de trecere al frontierei este buletinul şi certificatul de înmatriculare al maşinii, practic aceleaşi acte pe care trebuie să le ai cu tine şi pe drumurile din ţară. 

Într-un raspuns oficial al Poliţiei de Frontiera Romana scrie foarte clar ca NU este nevoie de niciuna dintre variantele vehiculate. Conducatorul auto trebuie sa prezinte la trecerea frontierei urmatoarele documente:

- certificatul de înmatriculare

- cartea verde

- carte de identitate

- permis de conducere valabil

"Politia de Frontiera Romana nu solicita conducatorului auto documente din care sa reiasa raporturile juridice dintre acesta şi proprietarul mijlocului de transport (procura, contract de comodat, contract de lnchiriere, etc.).

Citește articolul integral pe rtv.net

 

Articole asemănătoare
Eveniment
  • Miercuri, 21 Iunie 2017
  • De Roxana Tănase

Accident rutier pe DN1, în zona Florești

Un conducător auto a tras o sperietură groaznică miercuri după-amiază, după ce, în timp ce se afla pe DN1, a pierdut controlul volanului, a lovit un separator din beton și a ieșit cu mașina în afara...