24baut-la-volan.jpg

Tot mai mulți șoferi sunt surprinși băuți la volan de către polițiștii prahoveni. Ultimul exemplu îl constituie un bărbat din Câmpina, depistat în timp ce conducea un autoturism, având o alcoolemie de 0,79 Mg/l alcool pur în aerul expirat.

Comunicatul IJP Prahova:

La data de 10.05.2017, în jurul orei 21.50, polițiști din cadrul Postului de Poliţie Poiana Câmpina în timp ce acționau pe raza comunei Poiana Câmpina, au depistat un bărbat din Câmpina, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 100 E în localitatea Poiana Câmpina, având o alcoolemie de 0,79 Mg/l alcool pur în aerul expirat.

Citește și Unde acționează polițiștii cu aparatul radar pe DN 1. Rezultatele raziei

Conducătorul auto a fost condus la sediul Spitalului Municipal Câmpina unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Un prahovean a ajuns la pușcărie pentru că a condus beat criță

Cercetările vor fi continuate de lucrătorii Postului de Poliţie Poiana Câmpina urmând ca la finalizarea cercetărilor dosarul să fie înaintat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpina cu soluţie procedurală.

 

Articole asemănătoare
Viața Prahovei
  • Sâmbătă, 27 Mai 2017
  • De Roxana Tănase

Posturi vacante în 15 primării din Prahova

Mai multe primării din Prahova au scos la concurs posturi vacante de referenți, consilieri, inspectori, dar și posturi pentru muncitori calificați și necalificați. Astfel, Primăria orașului Mizil...