log1.jpg

Cum procedăm noi, atunci când circulăm pe stradă? Simplu... ar spune orice om normal. Când suntem pietoni circulăm pe trotuar, când suntem şoferi, circulăm pe şosea.

Nu este însă la fel de simplu şi pentru şoferul acestui Logan. Probabil, după felul în care a parcat, omul s-a gandit aşa: pietonii merg pe trotuar, dar dacă au nevoie, mai şi traversează pe şosea. Deci, dacă eu merg pe şosea ca şofer, în cazul în care am nevoie, pot să parchez pe trotuar.

Are sens să mai spunem că omul a parcat având în faţă un indicator cât inteligenţa lui de mare şi bonus, a parcat fix pe strada Vasile Lupu, în apropierea sediului poliţiei prahovene?

 

Articole asemănătoare
Eveniment
  • Sâmbătă, 27 Mai 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Șofer beat depistat pe DN1 B

Joi un echipaj de poliție din Mizil a depistat un bărbat de 49 de ani, domiciliat în Vadu Săpat, care circula pe DN 1B, deși se afla sub influența alcoolului. Aparatul etilotest a indicat o...

Auto-moto
  • Sâmbătă, 27 Mai 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Zona pietonală este pentru... maşini

Cum însufleţeşti un Logan? Simplu: îl parchezi în zona pietonală şi te uiţi la el, aşteptând să devină pieton. Adică... să prindă viaţă. Ne putem imagina că un scamator a încercat un număr de...