ridicare-masina.jpg

Societatea de Gospodărire Urbană (SGU) Ploiești a redactat proiectul de hotărâre referitor la măsura de ridicare a mașinilor parcate neregulamentar pe raza municipiului.

Potrivit conducerii SGU, tarifele de ridicare vor rămâne la același nivel ca în 2015,: respectiv 450 de lei pentru ridicarea mașinii sau de 200 de lei în cazul în care proprietarul plătește pe loc și nu mai este necesar transportul mașinii parcate neregulamentar la parcul auto al SGU. Proiectul va fi în dezbatere timp de 30 de zile urmând să fie propus spre adoptare în aprilie. Trebuie spus că SGU va încheia un protocol cu Poliția Locală, iar persoanele care vor parca neregulamentar vor fi sancționate și conform Codului Rutier.

În cazul măsurii de blocare a roților mașinilor parcate neregulamentar, tariful de deblocare va fi de 110 lei, iar în cazul în cazul mașinilor parcate în zonele destinate strict persoanelor cu handicap tariful de deblocare a roților este de 200 de lei.

 

Articole asemănătoare
Social
  • Duminică, 30 Aprilie 2017
  • De Andra Ilie

Cum să parchezi așa? La Ploiești se poate...

Un cititor ne-a trimis imagini cu o mașină parcată pe spațiul verde din Ploiești, în apropierea giratoriului de la catedrală. Din păcate, astfel de situații sunt frecvente într-un oraș în care...