depasire linie continua

Polițiștii Serviciului Rutier au organizat o acțiune în vederea prevenirii și combaterii încălcării normelor rutiere de către pietoni, precum și pentru identificarea conducătorilor auto care efectuează depășiri neregulamentare. 

Au fost aplicate 159 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 59.620 lei, fiind reținute șase permise de conducere și retras un certificat de înmatriculare auto.

Totodată polițiștii rutieri au surprins, pe DN1 A, în Vălenii de Munte, un autovehicul care a pătruns pe artera de circulație dintr-un drum secundar, fără a acorda prioritate de trecere unui alt autovehicul care se deplasa regulamentar, pe sensul de mers către Brașov. Conducătorul acestui din urmă autovehicul a fost nevoit să frâneze pentru a evita producerea unui accident.

Polițiștii rutieri au oprit autovehiculul în cauză, constatând că la volan se afla o localnică, în vârstă de 29 de ani.

Aceasta a fost sancționată contravențional, conform legii, reținându-i-se, totodată, permisul în vederea suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice. 

 

Articole asemănătoare
Social
  • Vineri, 23 Iunie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Sebastian Ghiță, audiat prin videoconferință

Fostul deputat PSD de Prahova, Sebastian Ghiță, va fi audiat prin videoconferință. Comunicatul Tribunalului Prahova: La termenul de judecată acordat la data de 22.06.2017, în dosarul nr....

Politic
  • Vineri, 23 Iunie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Deputatul Ionescu, secretar general adjunct al PNL

Deputatul George Ionescu a fost numit secretar general adjunct al PNL.El este și prim-vicepreședintele PNL Prahova. Contactat de observatorulph.ro, deputatul Ionescu a declarat: ”Președintele...