sicane

Un șofer inconștient a provocat panică sâmbătă pe DN1, sensul de mers către Câmpina. Într-o înregistrare video postată de Dragoș Burciu pe pagina de facebook se poate vedea cum conducătorul unui autoturism marca Volskwagen Passat încetinește intenționat în fața altor mașini și îngreunează circulația. 

Potrivit autorului înregistrării, în zona Metro de la intrarea în Ploiești de pe DN1, bărbatul aflat la volanul autoturismului Volskwagen înmatriculat în Constanța ”se potolise”, însă cu toate astea conducătorului unui Porsche Cayenne a fost la un pas să facă accident, după ce l-a evitat în ultima clipă. 

Potrivit IJP Prahova, la nivelul inspectoratului nu s-a înregistrat nicio plângere până astăzi cu privire la acest eveniment, însă polițiștii s-au sesizat din oficiu după ce înregistrarea s-a viralizat pe facebook, strângând până acum peste 500 0000 de vizualizări. Vezi video mai jos: 

 

Articole asemănătoare
Eveniment
  • Miercuri, 21 Iunie 2017
  • De Roxana Tănase

Accident rutier pe DN1, în zona Florești

Un conducător auto a tras o sperietură groaznică miercuri după-amiază, după ce, în timp ce se afla pe DN1, a pierdut controlul volanului, a lovit un separator din beton și a ieșit cu mașina în afara...