recuperare taxa

Românii care trebuie să-şi recupereze banii plătiţi nejustificat pentru înmatricularea maşinii sunt prinşi într-un cerc vicios - nu îi primesc înapoi de la stat, nici măcar eşalonat, pentru că acesta nu mai încasează bani din taxa de mediu. Iar până când autorităţile vor găsi o soluţie, şoferii nu au decât varianta instanţei.

Şoferii care merg la Fisc, ca să-şi recupereze banii plătiţi drept taxă auto, primesc o veste proastă - trebuie să se adreseze instanţei. Deocamdată, statul nu are nici bani şi nici soluţii.

Cristian Fuşneică a dat în judecată autorităţile, ca să-şi recupereze 7000 de lei, bani plătiţi pentru a-şi înmatricula maşina, în 2012. După patru ani de procese, judecătorii i-au dat dreptate, doar că omul nu ştie nici acum când îi va da statul înapoi banii şi în câte tranşe.

„Trebuie să apelez la un executor judecătoresc ca să pot să recuperez mai repede banii. Este doar o variantă de a plăti mai greu nişte bani luaţi ilegal”, a spus Cristian Fușneică.

Citește articolul integral pe digi24.ro

 

Articole asemănătoare
Național
  • Joi, 25 Mai 2017
  • De Mihai Popescu

Jaf armat la o bancă din Sectorul 4

Un jaf armat s-a produs la o sucursală bancară din Sectorul 4, București. Incidentul a avut loc în jurul orei 15:00 la o bancă de pe șoseaua Giurgiului din Sectorul 4. Un tânăr a intrat în...