mercedes.jpg

Mercedes-Benz recheama in service 530 de SUV-uri ML, GL, GLE, GLS si GLE Coupe comercializate in Romania – toate an model 2015-2016, deoarece senzorii din scaunul din dreapta ar putea “crede” ca o persoana foarte slaba este, de fapt, un scaun pentru copil, si calculatorul ar dezactiva automat airbag-ul.

 

“(…) in anumite cazuri, detectarea automata a ocuparii scaunului de insotitor ar putea sa nu corespunda specificatiilor interne. In cazul in care o persoana extrem de slaba s-ar aseza in zona de margine a scaunului de insotitor si nu s-ar misca deloc din aceasta pozitie pe o perioada mai lunga de timp, respectiva persoana ar putea fi probabil recunoscuta in calculatorul “detectare scaun de copil pe scaun insotitor” drept scaun pentru copil. Ca urmare, airbagul de insotitor s-ar dezactiva. Acest lucru poate afecta efectul de retinere pe scaunul de insotitor in cazul unui accident si ar putea creste riscul de ranire a insotitorului”, spune Mercedes-Benz.
sursa: 0-100.hotnews.ro

 

 

Național
  • Miercuri, 28 Iunie 2017
  • De Mihai Popescu

România, ținta unui atac cibernetic masiv

Mai multe companii din România sunt deja afectate de GoldenEye, o nou atac cibernetic masiv, de tip ransomware. Și în Ucraina, bănci, companii și ministere au fost afectate de atacul cibernetic. Aeroportul...