dn1 floresti

Nenumăratele accidente rutiere grave petrecute în ultimii ani pe DN1 în zona intersecției cu drumul care duce spre comuna Florești sau în intersecția dintre DN1 și Buda au lăsat reci autoritățile abilitate să ia măsuri în acest sens.

Indiferența autorităților i-a făcut pe prahovenii care locuiesc în zonă să lanseze și să susțină o petiție online pentru construcția de sensuri giratorii aici, care, cu siguranță, ar reduce numărul victimelor. Un cititor al Observatorulph.ro, Marius Gamen, este semnatarul petiției care a strâns până acum 128 de semnături electronice. ”Cerem administrației Prahova construirea unui sens giratoriu la intersecția DN1-FLOREȘTI și unul la intersecția DN1-BUDA, pentru a stopa lanțul de accidente și pierderea de vieți omenești.”, susține semnatarul petiției.

Observatorul Prahovean se alătură demersului semnatarilor petiției, care poate fi susținută aici: Sens giratoriu DN1-Floresti si DN1-BUDAens giratoriu DN1-Floresti si DN1-BUDA

Vă reamintim că cel mai recent accident rutier grav petrecut în zona amintită a avut loc pe 30 decembrie 2016, când o bătrână a decedat în urma impactului. 

Citește și:  Accident rutier pe DN1, la intersecție cu Florești. Trei autoturisme implicate - FOTO

 

 

Articole asemănătoare
Eveniment
  • Sâmbătă, 27 Mai 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Șofer beat depistat pe DN1 B

Joi un echipaj de poliție din Mizil a depistat un bărbat de 49 de ani, domiciliat în Vadu Săpat, care circula pe DN 1B, deși se afla sub influența alcoolului. Aparatul etilotest a indicat o...