vagon

În timp ce autostrada spre Brașov se lasă așteptată de ani buni, iar aglomerația de pe DN1 a devenit coșmarul șoferilor, CFR vine cu o soluție inedită împotriva ambuteiajelor: mașini transportate cu trenul. Astfel, puteți ajunge din Capitală la Brașov, cu tot cu mașină, în doar două ore pe „autostrada” pe șine.

Ministerul Transporturilor vrea să descongestioneze traficul pe DN1 și  ar putea experimenta transportarea autoturismelor, pe cale ferată, pe ruta București – Brașov.
Conform proiectului, mașinile sunt amplasate în vagoane speciale, iar, pe toată durata călătoriei, șoferii se pot relaxa în vagoanele pentru călători.
Astfel, blocajele de pe Valea Prahovei, de pe DN1, pot fi evitate dacă Ministerul Transporturilor reușește să implementeze proiectul de transport multimodal de logistică feroviară.
Citește articolul complet pe libertatea.ro

 

Eveniment
  • Miercuri, 28 Iunie 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

O mașină a luat foc pe strada Apelor

Potrivit ISU Prahova, o mașină a luat foc miercuri în jurul orei 13,50 pe strada Apelor din Ploiești. Din primele informații puse la dispoziție de autorități, incendiul izbucnit nu s-a soldat cu...