logan electric

Interesul romanilor pentru masini electrice este atat de mare, incat o firma din tara noastra a scos un Logan electric, de serie.

Este acesta. Inginerii au scos din partea din fata motorul termic. I-au instalat unul electric. Au montat baterii care ii sigura masinii o autonomie de 500 de kilometri. In acest caz masina costa 26 de mii de euro"

Vlad Bacue, reprezentantul producatorului: "Avem deja 3 precomenzi, livrarea se va face in februarie anul viitor."

Numarul masinilor hibride si electrice a crescut in primele 7 luni cu peste 60 la suta. Din pacate, inca nu avem infrastructura pusa la punct pentru aceste masini electrice. Doar pentru cei care vor sa ajunga de la Arad la Constanta exista o retea de statii de incarcare.
Detalii pe stirileprotv.ro

 

Articole asemănătoare
Național
  • Duminică, 30 Aprilie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Mesajul tragic al prahoveanului condamnat la moarte

Tatăl lui Ionuț Gologan, românul care a fost condamnat la moarte în Malaezia, pentru trafic de droguri, spune că fiul său o duce din ce în ce mai greu în detenție. Acesta i-a mărturisit părintelui...

Social
  • Duminică, 30 Aprilie 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Stația TCE care arată ca după uragan

În Ploiești nu doar autobuzele arată groaznic ci și stațiile TCE. Cu toate că acestea ar trebui să ofere o protecție minimă de ploaie, vânt și soare, stațiile TCE în care ploieștenii așteaptă...