godina

Cunoscutul poliţist Marian Godină a postat pe o reţea de socializare două fotografii inedite, în care apare alături de o tânără misterioasă. Imaginile au fost realizate în Prahova, la Provița, iar în spate poate fi observată școala de Poliție Vasile Lascăr. 

Deşi nu a precizat în mod expres că fata alături de care apare în poze este iubita lui, Marian Godină a lăsat să se înţeleagă acest lucru, după ce în dreptul uneia dintre fotografii, poliţistul a postat o inimioară.

Mai mult, el nu i-a contrazis în niciun fel pe cei care i-au lăsat comentarii referitoare la "iubita" lui.

"Mult mai frumoasă ca tine", a glumit un internaut. Răspunsul autoironic al lui Godină nu a întârziat să apară: "Era grav dacă eram eu mai frumos ca ea".

Pozele au adunat zeci de mii de Like-uri pe reţeaua de socializare.

iubita godina

iubita godina2

sursa: realitatea.net

 

Național
  • Miercuri, 28 Iunie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Cod roşu de caniculă - premieră în România

Ministerul de Interne este reunit la această oră în şedinţă de urgenţă. Reprezentantul ANM a declarat în şedinţa internelor că, după codul galben de joi, urmează să emită cod portocaliu de caniculă...

Info Prahova
  • Miercuri, 28 Iunie 2017
  • De Roxana Tănase

Videoconferinţa cu prefecţii pe tema caniculei

Conducerea Prefecturii Prahova, reprezentanţii Consiliului Judeţean, precum şi zeci de directori de deconcentrate participă lă această oră (18.00) la o videoconferinţă care are ca temă prevenirea...