manevra nesimtita

Este una dintre cele mai de prost-gust manevre. Pe lângă faptul că încalcă o regulă elementară de ciculaţie şi îi încurcă pe ceilalţi participanţi la trafic, este şi o sfidare faţă de şoferii oneşti.

În orice oraş mare din România există zone, unde dacă s-ar pune poliţiştii de la Rutieră ar face bani din greu.

Avem un exemplu la Timişoara, o asemenea acţiune, s-a lăsat cu peste 100 de amenzi în câteva ore, şoferilor care vireau la stânga de pe banda a doua (spre pasajul Jiul) când acest lucru este interzis prin marcaje şi indicatoare. Aceste practici ale şoferilor şmecheri, care nu stau la cozi ca ”fraierii” se găsesc peste tot.

Este una dintre cele mai de prost gust manevre. Pe lângă faptul că încalcă o regulă elementară de ciculaţie şi îi încurcă pe ceilalţi participanţi la trafic, este şi o sfidare creasă faţă de şoferii oneşti.  

Citește continuarea și vezi video pe adevarul.ro

 

Articole asemănătoare
Național
  • Luni, 24 Aprilie 2017
  • De Mihai Popescu

Accident grav în Olt. A fost activat planul roșu

Un TIR și două autoturisme s-au ciocnit. Cel puțin o persoană a murit, iar alte cinci sunt rănite, din primele informații. Mai multe ambulanțe  și un elicopter SMURD au fost trimise la fața locului....

Eveniment
  • Duminică, 23 Aprilie 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Accident în Câmpina. O persoană rănită

Un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme s-a produs duminică în jurul orei 16.40 în municipiul Câmpina.  Din primele informații puse la dispoziție de Poliție, accidentul s-a...