pagina rabla 20163

Rablele sunt din nou la mare căutare. O maşină veche poate însemna o reducere de 40 la sută din preţul unui autovehicul nou. Se estimează că vor fi cumpărate până la 20.000 de maşini noi.

De la începutul lunii  iulie, pe lângă programul Rabla se deschide şi  Rabla plus, care încurajează cumpărarea maşinilor ecologice. Prima oferită de stat ajunge până la 20.000 de lei.

Specialiştii consideră că aceste  ecobonusuri oferite de stat pentru autovehiculele ecologice vor impulsiona piaţa. Mai rămâne problema staţiilor de încărcare.

Pentru maşinile eco din program nu este obligatorie casarea unei rable, dar cu o vechitură data la schimb se încasează şi prima de casare.

Programul Rabla Clasic funcţionează deja de o săptămână.

Dealerii s-au pregătit cu oferte prin programul rabla începând de la 6.000 de euro, scrie ştiri.tvr.ro

sursa: gandul.info

 

Articole asemănătoare
Eveniment
  • Sâmbătă, 22 Aprilie 2017
  • De Roxana Tănase

Accident rutier pe DN1, la Nistorești

Un șofer a trecut sâmbătă dimineață prin adevărate emoții, după ce a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat cu autoturismul. Evenimentul rutier a avut loc pe DN1, la Nistorești. La fața...

Economic
  • Vineri, 21 Aprilie 2017
  • De Mihai Popescu

Clasamentul celor mai bune asigurări auto

Datele statistice centralizate în cadrul Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) arată că, în ceea ce priveşte respectarea drepturilor şi a nevoilor financiare ale consumatorilor în 2016, cinci...