trafic monitorizat weekend

Peste 10.000 de polițiști vor acționa zilnic, în weekend, la nivel național, pentru prevenirea faptelor antisociale, dar și pentru siguranța și fluența traficului rutier.

IGPR a anunțat că vor fi monitorizate în special traseele de deplasare dinspre Capitală și celelalte aglomerări urbane către staţiunile turistice și zonele de agrement din întreaga țară, autostrăzile A1, A2 şi A3 și drumurile naționale și județene care converg către principalele puncte de intrare/ieșire în/din țară.

„De asemenea, pe lângă prezența activă în trafic, polițiștii utilizează aparatele de înregistrare vitezei de deplasare a autovehiculelor. Polițiștii de la transporturi sunt prezenți pe trenurile de călători pentru a asigura o călătorie în siguranță pentru cei care aleg să se deplaseze cu acest mijloc de transport. De asemenea, pentru prevenirea faptelor antisociale aceștia asigură patrularea în staţiile şi triajele de cale ferată”, a anunțat IGPR.

O atenție deosebită va fi acordată evenimentului “Noaptea Muzeelor 2016”, astfel încât cei care doresc să afle istoria Poliției Române, sunt invitați să viziteze Muzeul Poliției din Târgoviște.

„Recomandăm tuturor cetățenilor să aibă grijă de bunurile lor atunci când sunt în locuri aglomerate, să nu lase copiii nesupravegheaţi, să evite conflictele, iar în caz de urgenţă, să sune la numărul 112”, precizează sursa citată.

 

Articole asemănătoare
Național
  • Luni, 24 Aprilie 2017
  • De Mihai Popescu

Accident grav în Olt. A fost activat planul roșu

Un TIR și două autoturisme s-au ciocnit. Cel puțin o persoană a murit, iar alte cinci sunt rănite, din primele informații. Mai multe ambulanțe  și un elicopter SMURD au fost trimise la fața locului....