Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

majorari-salarii-primaria-ploiesti.jpg

Surse din administrația locală susțin că astăzi încep negocierile salariale pentru funcționarii publici și personalul contractual, dar și din direcțiile subordonate.

 

Practic, negocierile nu vor viza numai angajații din Primăria Ploiești, ci și de la Direcția de Patrimoniu, SPFL, Parcul Memorial Constantin Stere, CSM Ploiești, precum și în celelalte instituții din administrația locală.

La nivelul primăriei circulă deja două curente: primul conform căruia salariul la nivelul directorilor să fie la același nivel, fiind diferențiat numai în funcție de sporuri și vechime, iar cel de-al doilea curent este că salariile să fie fixate pe baza de competente.

 

Una peste alta propunerile salariale vor face obiectul unei ședințe de Consiliu Local, termenul limită de aprobare fiind finele lunii iulie.

 

Exclusiv
  • Miercuri, 26 Iulie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Am găsit un om normal! Ce facem cu el?

"Poliţiştii nu dau doar amenzi" ne spunea cea care a surprins această imagine. Normalitatea a ajuns să ne mire. Cu siguranţă, imaginea se încadrează la categoria "fără comentarii". Cu toate acestea merită...