intalnire-ph-peste.jpg

Secretarul de stat în Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, Sterică Fudulea, a fost prezent la Ploiești, unde a avut loc o întâlnire cu reprezentanții IMM-urilor, pe tema exportului.

Participanții la reuniune s-au arătat interesați, în primul rând, de viitoarea lege a prevenirii, instituțiile de control urmând să aibă în principal rolul de prevenire.

Reprezentanții IMM-urilor s-au plâns de amenzi și de birocrația crescută în domeniul atragerii de finanțare de la bugetul de stat.

Secretarul de stat Sterică Fudulea a susținut că ”Mediul de afaceri nu mai este acel mic evazionist, ci este micul contribuabil la bugetul de stat”, iar "Legea prevenirii este o lege benefică de ambele părți”.

Vizita la Ploiești a secretarului de stat nu este însă întâmplătoare. La Ploiești este înființat primul centru româno-elvețian. Secretarul de stat a susținut că anul viitor va exista un buget de 17 milioane de lei numai pentru participarea micilor întreprinzători la târguri peste hotare.

Întâlnirea a avut loc la Sala Unirii a Palatului Administrativ, iar la ea a luat parte și președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader.

 

Social
  • Miercuri, 28 Iunie 2017
  • De Mihai Popescu

Vine canicula! 40 de grade prognozate la Ploiești

Începând de joi, 29 iunie, Prahova se va afla sub cod galben de caniculă, ce se poate transforma în cod portocaliu, în funcție de evoluția temperaturilor.  Potrivit prognozei ANM, valul de căldură se va...