hale-piete-ploiesti-primarul-dobre.jpg

La doar o zi după ce viceprimarul George Pană a susținut că nu există probleme la SC Hale și Piețe, primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, a declarat contrariul. Edilul a afirmat că fără o strategie rapidă societatea din subordinea Consiliului Local va avea suficiente motive de îngrijorare.

Una dintre problemele identificate de primarul Adrian Dobre vizează fosta clădire Peco achiziționată de SC Hale și Piețe, unde în prezent își desfășoară activitatea Judecătoria Ploiești și Tribunalul Prahova. După mutarea celor două instituții în noul Palat de Justiție, SC Hale și Piețe trebuie să identifice rapid o nouă destinație. 

O a doua problemă, potrivit primarului Dobre, este modul în care s-a realizat externalizarea Oborului, iar pe de altă parte faptul că în ultimii trei - patru ani, în loc de o reducere a personalului, s-a constatat creșterea numărului de angajați cu aproape 20%.

„Dacă aceste lucruri nu sunt bine clarificate de managementul de acolo într-adevăr riscurile sunt foarte mari în ceea ce privește modul în care activitatea economică se va desfășura acolo, iar dacă este să ne uităm la serviciile pe care le găsim în piețe sunt foarte multe lucruri de spus”, a declarat Adrian Dobre, primarul municipiului Ploiești.

 

Articole asemănătoare