barbat-bucov-decedat.JPG

Potrivit certificatului de deces, bărbatul, în vârstă de 54 de ani, angajat la Parcul Memorial Constantin Stere a decedat în urma unui șoc anafilactic provocat de înțepătura unei viespi, care a condus la stop cardio-respirator.

Tragedia a avut loc duminică dimineață, în timp ce bărbatul efectua rondul alături de un coleg în zona animalelor. Bărbatul a avut timp să spună numai că se simte rău și a intrat în șoc anafilactic, care a condus la stop cardio-respirator.

Citește și: Angajat al Parcului Bucov decedat. Se bănuiește că a fost înțepat de o viespe

Inutil medicii ajunși la fața locului au efectuat manevre de resuscitare. Înțepătura de viespe i-a fost fatală angajatului de la Grădina Zoologică Bucov.

Citește și: Primele rezultate ale anchetei morții angajatului de la Parcul Bucov

Cadavrul a fost dus la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei. Pe certificatul de deces a fost menționat faptul că bărbatul a intrat în șoc anafilactic și, ulterior, în stop cardio-respirator. 

 

Articole asemănătoare
Național
  • Marți, 20 Iunie 2017
  • De Mihai Popescu

Negocierile PSD-UDMR sunt în impas

Discuțiile dintre liderii PSD și cei ai UDMR privind votarea moțiunii de cenzură au fost întrerupte astăzi. Grupul UDMR din Camera Deputaților este în ședință pentru a decide pașii de urmat după...