Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

barbat-bucov-decedat.JPG

Potrivit certificatului de deces, bărbatul, în vârstă de 54 de ani, angajat la Parcul Memorial Constantin Stere a decedat în urma unui șoc anafilactic provocat de înțepătura unei viespi, care a condus la stop cardio-respirator.

Tragedia a avut loc duminică dimineață, în timp ce bărbatul efectua rondul alături de un coleg în zona animalelor. Bărbatul a avut timp să spună numai că se simte rău și a intrat în șoc anafilactic, care a condus la stop cardio-respirator.

Citește și: Angajat al Parcului Bucov decedat. Se bănuiește că a fost înțepat de o viespe

Inutil medicii ajunși la fața locului au efectuat manevre de resuscitare. Înțepătura de viespe i-a fost fatală angajatului de la Grădina Zoologică Bucov.

Citește și: Primele rezultate ale anchetei morții angajatului de la Parcul Bucov

Cadavrul a fost dus la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei. Pe certificatul de deces a fost menționat faptul că bărbatul a intrat în șoc anafilactic și, ulterior, în stop cardio-respirator. 

 

 

Național
  • Miercuri, 19 Iulie 2017
  • De Georgiana Kelemen

Efectele trecerii CAS şi CASS la angajat

Odată cu transferul contribuţiilor sociale de la angajator la salariat am putea plăti amenzi rutiere mai mari, iar companiile de stat ar putea recurge la concedieri. Sunt câteva dintre efectele...