ratp-ploiesti-a-desfiintat-traseul-spre-bucov.jpg

Tragedia produsă ieri la Parcul Constantin Stere din Ploiești, unde un angajat a murit după ce a fost înțepat de o viespe, poate determina autoritățile locale să recurgă la o decizie drastică.

UPDATE Parcul Bucov va fi închis pe durata dezinsecției

Astfel, Parcul Bucov ar putea fi închis vizitatorilor până se va efectua o dezinsecție pentru evitarea unor noi tragedii. În această dimineață are loc o ședință tehnică la primărie pentru stabilirea tuturor măsurilor de urgență.

Reamintim că angajatul a murit în urma unui șoc anafilactic produs de înțepătura unei insecte.

Detalii aici: Angajat al Parcului Bucov decedat. Se bănuiește că a fost înțepat de o viespe

Rămâi pe observatorulph.ro pentru a afla decizia finală a Primăriei Ploiești.

UPDATE Ora 11:10 Directorul Direcției Economice, Nicoleta Crăciunoiu, explică de ce nu se pot face plăți pentru dezinsecție la Ploiești: ”Sunt mai multe adrese prin care Agenția Națională a Achizițiilor Publice ne-a transmis că plățile sunt ilegale după depășirea valorilor contractuale!” Aceasta a declarat că nu poate comite o ilegalitate girând plăți considerate în afara legii de o instituție a statului, precum ANAP.

UPDATE Ora 11:00 La ședința din Primăria Ploiești participă și managerul firmei de dezinsecție Coral, Alexandru Badea.

Acesta a declarat că firma sa nu a mai fost plătită pentru servicii de dezinsecție de Primăria Ploiești din luna octombrie a anului 2015. ”Chiar și așa au fost efectuate dezinsecții pentru țânțari, dar nu și pentru căpușe și viespi”, susține Badea.

VIDEO Managerul firmei Coral despre criza dezinsecției din Ploiești:

VIDEO Viceprimarul Ganea propune închiderea Parcului Bucov:

 

 

Articole asemănătoare
Administrație
  • Joi, 22 Iunie 2017
  • De Roxana Tănase

Criză la TCE. Soluțiile primarului Dobre

TCE are nevoie de bani pentru supraviețuire. După mai bine de trei ore de discuții, primarul municipiului Ploiești, Adrian Dobre, a prezentat soluțiile pentru redresarea societății. Principala problemă,...

Administrație
  • Joi, 22 Iunie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Sarea se extrage din gunoi? - galerie foto

Ca multe alte zone din Ploieşti, strada Drumul Sării a devenit un fel de rampă de gunoi. Nu putem acuza autorităţile pentru nesimţirea celor care aruncă gunoiul pe unde apucă, dar... ... dar putem...