Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

8bd3414147b1bac19d1efd4db2d307b1_XL.jpg

Drumul județean 102, pe tronsonul dintre spitalul județean și giratoriul suspendat de la intrarea în Păulești va avea o rețea de iluminat public.

 

Președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, a anunțat astăzi că a fost semnat contractul în valoare de 658.098,97 de lei, cu TVA, lucrările urmând să fie executate de SC Flash Lighting Services Bucureşti.

Citește și ”Defilare” a autorităților la pasajul de la Gara de vest. Când va fi gata

 

Sistemul de iluminat urmează să fie introdus pe o distanță de aproximativ un kilometru. Potrivit contractului, termenul de finalizare al lucrărilor este de 6 luni, de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor.

„Astăzi a fost semnat contractul pentru extinderea iluminatului public de la Spitalul Județean până la sensul giratoriu suspendat, pe DJ102. Valoarea contractului este de 553.024, 26 lei, fără TVA, respectiv de 658.098,97 lei, cu TVA. Sperăm ca lucrările să fie gata într-un termen mult mai scurt de șase luni, cât prevede contractul”, a precizat Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova.

 

Blejoi
  • Vineri, 21 Iulie 2017
  • De Mihai Popescu

Regina Maria va avea un monument la Blejoi

Consilierii locali din Blejoi au aprobat un proiect pentru amplasarea unui monument dedicat reginei Maria. Acesta va fi realizat cu fonduri de la bugetul local și va fi amplasat în incinta Parcului...