8bd3414147b1bac19d1efd4db2d307b1_XL.jpg

Drumul județean 102, pe tronsonul dintre spitalul județean și giratoriul suspendat de la intrarea în Păulești va avea o rețea de iluminat public.

Președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, a anunțat astăzi că a fost semnat contractul în valoare de 658.098,97 de lei, cu TVA, lucrările urmând să fie executate de SC Flash Lighting Services Bucureşti.

Citește și ”Defilare” a autorităților la pasajul de la Gara de vest. Când va fi gata

Sistemul de iluminat urmează să fie introdus pe o distanță de aproximativ un kilometru. Potrivit contractului, termenul de finalizare al lucrărilor este de 6 luni, de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor.

„Astăzi a fost semnat contractul pentru extinderea iluminatului public de la Spitalul Județean până la sensul giratoriu suspendat, pe DJ102. Valoarea contractului este de 553.024, 26 lei, fără TVA, respectiv de 658.098,97 lei, cu TVA. Sperăm ca lucrările să fie gata într-un termen mult mai scurt de șase luni, cât prevede contractul”, a precizat Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova.

 

Articole asemănătoare
Miliția Consumatorului
  • Miercuri, 21 Iunie 2017
  • De Redacția Observatorulph.ro

Electrica, acuzată că dă vina pe păsări pentru întreruperile de curent

Blejoi
  • Marți, 20 Iunie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Junior cup la Blejoi. Lista câștigătorilor

Este deja tradiţie la Blejoi, pentru copii vara începe mai întâi cu Junior Cup, abia apoi vine şi vacanţa mare. Premiile mari, tentaţia de a fi campion şi vedetă pentru cel puţin o zi, s-au dovedit...