Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

primaria-ploiesti-sediu.jpg

Incredibil, dar adevărat! Primăria Ploiești închiriază spații comerciale la tarife din 2007. Așa s-a ajuns în situația ca spațiile comerciale de la Hipodrom și stadionul Ilie Oană să fie scoase la licitație pornind la tarife sub prețul pieței (detalii AICI). Vorbim de chirii modice, de 2 sau 3 euro/mp în condițiile în care reprezentanții agențiilor imobiliare consultate de observatorulph.ro susțin că prețurile ar trebui să fie cel puțin duble având în vedere zona comercială în care acestea se află.

 

Pornind de la explicațiile conducerii CSM Ploiești privind tarifele mici de la care vor porni licitațiile pentru spațiile comerciale respectiv, am aflat că ultimul contract pentru evaluarea bunurilor imobile a expirat la sfârșitul anului trecut (caz tipic pentru primărie, vezi semaforizarea).

Până când se va semna un contract cu un alt evaluator, spațiile comerciale vor fi scoase la închiriere de către Primăria Ploiești la tarife din 2007! Este adevărat că acestea se indexează anual cu indicele de inflație, dar acesta nu acoperă nici pe departe decalajul față de situația actuală imobiliară.

 

Tarifele percepute de Primăria Ploiești în 2007 sunt aproape identice cu cele din 2017

tarife-2007.jpg

Răspunsul Primăriei Ploiești la solicitarea observatorulph.ro nu mai are nevoie de alte comentarii:

img-510112057-0001-page-001.jpg