primaria-ploiesti-sediu.jpg

Incredibil, dar adevărat! Primăria Ploiești închiriază spații comerciale la tarife din 2007. Așa s-a ajuns în situația ca spațiile comerciale de la Hipodrom și stadionul Ilie Oană să fie scoase la licitație pornind la tarife sub prețul pieței (detalii AICI). Vorbim de chirii modice, de 2 sau 3 euro/mp în condițiile în care reprezentanții agențiilor imobiliare consultate de observatorulph.ro susțin că prețurile ar trebui să fie cel puțin duble având în vedere zona comercială în care acestea se află.

Pornind de la explicațiile conducerii CSM Ploiești privind tarifele mici de la care vor porni licitațiile pentru spațiile comerciale respectiv, am aflat că ultimul contract pentru evaluarea bunurilor imobile a expirat la sfârșitul anului trecut (caz tipic pentru primărie, vezi semaforizarea).

Până când se va semna un contract cu un alt evaluator, spațiile comerciale vor fi scoase la închiriere de către Primăria Ploiești la tarife din 2007! Este adevărat că acestea se indexează anual cu indicele de inflație, dar acesta nu acoperă nici pe departe decalajul față de situația actuală imobiliară.

Tarifele percepute de Primăria Ploiești în 2007 sunt aproape identice cu cele din 2017

tarife-2007.jpg

Răspunsul Primăriei Ploiești la solicitarea observatorulph.ro nu mai are nevoie de alte comentarii:

img-510112057-0001-page-001.jpg

 

 

Articole asemănătoare
Administrație
  • Joi, 22 Iunie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Sarea se extrage din gunoi? - galerie foto

Ca multe alte zone din Ploieşti, strada Drumul Sării a devenit un fel de rampă de gunoi. Nu putem acuza autorităţile pentru nesimţirea celor care aruncă gunoiul pe unde apucă, dar... ... dar putem...

Administrație
  • Joi, 22 Iunie 2017
  • De Roxana Tănase

Şedinţă pe tema TCE Ploieşti

Societatea de transport călători din Ploieşti se confruntă cu o situaţie dificilă. La această oră TCE înregistrează pierderi din 2016 de peste 6,6 milioane de lei, conform exerciţiului financiar....