pista hipodrom

La nici câteva luni de la inaugurare, la Hipodromul Ploiești au apărut o serie de deficiențe.

De exemplu, una dintre probleme a fost identificată la pista de trap, care avea aderență scăzută existând riscul accidentării cailor în timpul alergării. ”A avut loc o ședință la Hipodrom la care au participat constructorul, dar și beneficiarul, în speță reprezentanții CSM Ploiești, în care s-a stabilit că toate problemele vor fi realizate în baza garanției. Pista va fi reparată până săptămâna viitoare. Ne dorim ca de Paște să aibă loc tradițională cursă pe Hipodrom”, a declarat Cristian Ganea, viceprimarul Ploieștiului.

Până acum, de la inaugurarea de la finele anului 2016,  la Hipodromul Ploiești a avut loc o singură cursă demonstrativă. Viceprimarul Ploieștiului a mai precizat că în momentul de față se lucrează la caietele de sarcini pentru organizarea de licitații în vederea închirierii restaurantului și a cafenelei, dar și a spațiilor destinate pentru pariuri.

Tarifele minime de la care vor pleca licitațiile au fost aprobate anul trecut, prin Hotărâre de Consiliu Local.

 

Articole asemănătoare
Național
  • Joi, 22 Iunie 2017
  • De Mihai Popescu

Primar acuzat că a luat mită de 858 de ori

Mită cu repetiție, și nu oricum, ci de 858 de ori! Un fost primar din Bihor a fost trimis în judecată pentru că ar fi cerut diverse sume de la angajații administrației locale ca sa le acorde...