sgu ploiesti

Societatea aflată în subordinea Consiliului Local are conturile blocate de către ANAF și SPFL și este în imposibilitate de a plăti salariile.

Problema a apărut in momentul în care SGU a pierdut procesul cu SPFL și a fost obligat la plata taxelor pentru spațiile verzi.

”Această taxă a fost calculată din 2010 până în prezent. Este vorba despre o datorie de 2,1 milioane de lei” , a susținut Donald Constantin directorul SGU Ploiești.

Mai grav este faptul că blocarea conturilor s-a făcut și pe sumele virate de Primăria Ploiești, de 1,4 milioane de lei, fapt care face imposibilă plata salariilor, în cuantum de 600.000 de lei.

”Încercăm să găsim o soluție pentru deblocarea situației de la SGU”, a declarat Cristian Ganea, viceprimarul municipiului Ploiești, care a precizat că și societatea Transport Călători Express are o situație dificilă, tot ca urmare a blocajului apărut în urma proceselor cu SPFL și ANAF.

 

Articole asemănătoare
Economic
  • Miercuri, 26 Aprilie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Ai pariat şi ai câştigat? Ai pus-o... de impozit!

O veste mai puţin bună pentru românii care au retras câştigurile de la casele de pariuri online. Acum sunt buni de plată. ANAF-ul îi anunţă că până pe 25 mai, sunt obligaţi să înştiinţeze fiscul cu...