vlad oprea fb

Primarul stațiunii prahovene Sinaia, Vlad Oprea, a fost scos de sub control judiciar în dosarul în care a fost trimis în judecată de procurorii DNA Ploiești pentru abuz în serviciu, măsura preventivă, care prevedea, printre altele, interzicerea exercitării funcției, fiind dispusă de anchetatori în urmă cu aproape un an.

UPDATE Primarul a postat pe Facebook decizia instanței cu mesajul: ”S-a făcut in sfârșit dreptate!!!! Ne vedem in curând la primărie!”

 Potrivit portalului instanțelor de judecată, Curtea de Apel Ploiești a revocat, luni, măsura preventivă a controlului judiciar dispusă față de Vlad Oprea în data de 22 aprilie a anului trecut și menținută ulterior de judecătorul de cameră preliminară și de instanța de judecată.

Decizia nu este definitivă.

Primarul orașului Sinaia, Vlad Oprea, a fost trimis în judecată, în luna mai 2016, sub control judiciar, de procurorii DNA Ploiești pentru abuz în serviciu, dacă funcționarul public a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit.
Citește articolul integral pe agerpres.ro

 

 

Articole asemănătoare
Viața Prahovei
  • Sâmbătă, 29 Aprilie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Minunile asfaltării la Vălenii de Munte

De mai bine de un an şi jumătate, strada Berevoieşti din Vălenii de Munte, arată ca după război. Nu s-a dat vreo bătălie istorică pe acolo, dar am aflat că aspectul spectaculos este rezultatul...