sgu-wc.jpg

WC-ul directorilor de la SGU a rămas suspendat de ani de zile pe niște grinzi din lemn, existând pentru acest lucru și o explicație, nu doar un adevărat pericol.

Societatea Servicii Gospodărire Urbană Ploiești își desfășoară activitatea într-o clădire considerată monument, pe strada Văleni. 

Povestea WC-ului de la SGU este mai veche. În urmă cu câțiva ani, sediul SGU a fost reabilitat complet. WC-ul însă, la care intrarea se face prin imobilul reabilitat, era parte componentă din clădirea alăturată, considerată la rândul său monument, care nu a beneficiat de fondurile necesare pentru o astfel de investiție.

Prin urmare, WC-ul directorilor de la SGU a ajuns să fie suspendat cu ajutorul unor grinzi din lemn, montate pe vremea când a existat intenția de reabilitare și a clădirii alăturate. Oricum, la acea dată, s-au făcut destule lucruri, pentru că atunci la WC-ul suspendat au fost montate ușă și geam termopan, dar și gresie și faianță, precum și instalațiile sanitare și racordurile noi.

Una peste alta, accesul la toaleta de serviciu a directorilor de la SGU se face pe bază de cheie, probabil și ca măsură de protecție pentru ploieștenii care ajung la etajul I al clădirii, nu neapărat pentru menținerea curățeniei în această zonă.

 

wc.jpg

sgu-wc-ul directorilor.jpg