consiliul-local-ploiesti.jpg

Situație fără precedent la Ploiești. Consilierii liberali nu mai figurează în structurile Adunărilor Generale (AGA) la nicio societate aflată în subordinea Consiliului Local Ploiești.

Astăzi, aleșii locali social-democrați și ai ALDE au votat retragerea consilierului PNL, Aurelian Tudor, din AGA de la TCE.

În funcția de membri ai AGA de la societatea de transport au fost nominalizați Sorin Văduva (ALDE) și Marcian Cosma (PSD). Dată fiind situația creată, liberalii au anunțat că își rezervă dreptul de a contesta în instanța de Contencios dreptul de a ataca hotărârea aprobată astăzi de majoritatea PSD-ALDE.

 

Articole asemănătoare
Auto-moto
  • Luni, 24 Aprilie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Old Cars Rally la Ploieşti

La doar o săptămână după parada automobilelor de epocă, ploieştenii sunt din nou răsfăţaţi. Vineri 28 aprilie, de la ora 10.00, sunteţi invitaţi la "Old Cars Rally Prahova".  25 de modele de...

Social
  • Luni, 24 Aprilie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Cum va fi vremea în mini-vacanța de 1 Mai

Pentru că 1 Mai este zi nelucrătoare, vom avea parte de un weekend prelungit. Meteorologii au anunțat deja cum va fi vremea la Ploiești. Astfel, vineri va fi cea mai caldă zi a lunii aprilie, cu...