sistem aglomeratie

Prefectura Prahova a transmis redacției observatorulph.ro un punct de vedere cu privire la aglomerația de la Serviciul Înmatriculări și a situației jenante prin care zeci de prahoveni a trecut astăzi. Totodată instituția anunță implementarea unui sistem care ar trebui să reducă din aglomerația de la înmatriculări. 

Citește mai multe amănunte aici: Bătaie de joc la Serviciul de Înmatriculări. Zeci de persoane ținute în frig din cauza aglomerației

”Urmare solicitarii dumneavoastra si a articolului publicat la data de 07.02.2017 de catre ObservatorulPh.ro, inregistrat la Institutia Prefectului Judetului Prahova cu nr. 2118/07.02.2017, va comunicam urmatoarele:

Datorita implementarii, incepand cu data de 01.02.2017 a prevederilor Legii 1/2017 privind eliminarea unor taxe si tarife precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, a crescut brusc, cu peste 150%, numarul de solicitari de inmatriculari de autovehicule, cetatenii dorind sa beneficieze de eliminarea unor taxe.

Acelasi fenomen a afectat si activitatea de eliberare a permiselor, ceea ce a dus la o crestere a solicitarilor cu aproape 100%.

Pentru a veni in sprijinul cetatenilor, incepand cu data de 07.02.2017, la nivelul S.P.C.R.P.C.I.V. Prahova a fost instalat un sistem electronic de dirijare si ordonare (sistem electronic cu bonuri de ordine), in vederea eliminarii aglomeratiei de la ghisee.

S.P.C.R.P.C.I.V. Prahova functioneaza la capacitate maxima, toate cele 9 ghisee sunt deschise accesului cetatenilor de la ora 8,30 la ora 16,30 in zilele de luni, marti , miercuri si vineri , iar joi de la ora 8,30 la ora 18,30 (4 ghisee de inmatriculari din care unul este dedicat programarilor on-line, un ghiseu de autorizare provizorie, 2 ghisee de permise de conducere/programari/reprogramari examen auto, un ghiseu de eliberari placi cu numere de inmatriculare si dovezi inlocuitoare ale C.I., un ghiseu de radieri/ preschimbari C.I.).

Sala de asteptare a S.P.C.R.P.C.I.V. Prahova nu permite decat o capacitate de maxim 100 persoane, aceasta sala fiind comuna cu inca doua servicii publice comunitare.”

 

Articole asemănătoare
Social
  • Duminică, 23 Aprilie 2017
  • De Andra Vlad

Se schimbă vremea la Ploiești. Prognoza meteo

Astăzi, la Ploiești, sunt așteptate precipitații sub formă de ploaie, însă vremea continuă să se încălzească. Astfel, maxima zilei va atinge 15 grade Celsius, în timp ce la noapte termometrele vor...