tce-directori.jpg

Până la această dată, cinci persoane își doresc să ocupe funcția de director al Transport Călători Transport, funcție devenită vacantă încă de anul trecut, fiind ocupată în prezent pe perioadă interimară.

Ocuparea postului de director necesită o anumită procedură, având în vedere că mai întâi este necesară desemnarea membrilor în Consiliul de Administrație.

În acest sens, TCE a demarat procedura de licitație în vederea desemnării unui expert independent resurse umane în vederea desfășurării procesului de selecție/evaluare pentru cei cinci membri în cadrul Consiliului de Administrație al TCE, conform prevederilor O.U.G. 109/2011 privind guvernanta corporativa a intreprinderilor publice, aprobata prin Legea 111/2016. Valoarea estimată fără TVA pentru acest serviciu este de 35.000 de lei, bani pe care trebuie să îi suporte TCE. 

Aceeași procedură a fost demarată și la Hale și Piețe, dar și la Servicii Gospodărie Urbană Ploiești, pentru membrii CA.

 

 

 

Articole asemănătoare
Social
  • Duminică, 23 Aprilie 2017
  • De Andra Vlad

Se schimbă vremea la Ploiești. Prognoza meteo

Astăzi, la Ploiești, sunt așteptate precipitații sub formă de ploaie, însă vremea continuă să se încălzească. Astfel, maxima zilei va atinge 15 grade Celsius, în timp ce la noapte termometrele vor...