consiliul-local-ploiesti.jpg

Mai multe zvonuri legate de majorarea indemnizațiilor unor directori ai regiilor și societăților comerciale din subordinea Consiliului Local, de până la 8.000 de lei, au ajuns la urechile consilierilor locali.

Consilierul local PNL Gheorghe Sârbu a solicitat prezentarea unei situații cu salariile tuturor directorilor regiilor și societăților comerciale din subordinea Consiliului Local.

Social-democrații i-au cerut lui Sârbu să dea exemple dacă are cunoștințe despre o astfel de situație, însă alesul local a precizat că așteaptă raportul pe această temă.

O discuție asemănătoare a apărut săptămâna aceasta și în rândul angajaților de la Consiliul Județean Prahova, care ar fi constatat cu surprindere că unii directori ai centrelor din subordinea Direcției Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova au ajuns să câștige lunar peste 7.000 de lei, ca urmare a majorărilor salariale de anul trecut.

 

Articole asemănătoare
Economic
  • Joi, 25 Mai 2017
  • De Observatorul Prahovean

Licitații CONSTRUCȚII DRUMURI ȘI PODURI

De la inceputul anului 2017, LICITATIA.RO  a monitorizat 1131 de licitatii din domeniul CONSTRUCTII DRUMURI SI PODURI si 51 de licitatie pentru INFRASTRUCTURA. Pe judetul Prahova au fost monitorizat 46...