pasaj subteran bariera bucuresti

Primăria Ploiești a lansat o nouă licitație, de data aceasta pentru realizarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenție pentru pasajele subterane din zona Bariera București.

În Bariera București sunt două pasaje subterane, închise în urmă cu mai bine de opt ani, din cauza infiltrațiilor. Traficul însă în tot acest timp s-a aglomerat, iar traversarea Bulevardului București este aproape imposibilă la orele de vârf.

După efectuarea unei expertize tehnice, Primăria Ploiești a lansat o nouă licitație pentru realizarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenție (DALI). Valoarea estimată a lucrărilor este de 39.166 lei fără TVA și va fi asigurată din bugetul local. 

Termenul limită de depunere a detaliilor tehnice și ofertei financiare în catalogul electronic SEAP este 26 ianuarie 2017, ora 14.00.

 

Articole asemănătoare
Administrație
  • Joi, 22 Iunie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Sarea se extrage din gunoi? - galerie foto

Ca multe alte zone din Ploieşti, strada Drumul Sării a devenit un fel de rampă de gunoi. Nu putem acuza autorităţile pentru nesimţirea celor care aruncă gunoiul pe unde apucă, dar... ... dar putem...