Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

investire

Daniela Carmen Dan, ministrul Afacerilor Interne, participă astăzi la învestirea în funcție a prefectului de Prahova în persoana Mădălinei Lupea.

 

Aceasta a fost numită în funcție de Guvernul Grindeanu în ședința de miercuri, în locul lui Ștefan Daniel Grigoraș, numit în guvernarea Cioloș.

Fost procuror în cadrul Parchetului Judecătoriei Ploiești, ulterior Mădălina Lupea a deținut mai multe funcții de conducere la societăți comerciale, fiind numită în funcția de subprefect al județului Prahova începând cu data de 1 august 2014.

 

Detalii aici: Cine este Mădălina Lupea, noul prefect al județului Prahova

UPDATE

La eveniment a participat ministrul de Interne, Carmen Dan, ministrul Gratiela Gavrilescu dar si zeci de de directori din deconcentrate, precum si parlamentarii social-democrati, alesi judeteni si locali. Traditionalele cupe de sampanie de pe vremuri au lipsit si de data aceasta, ca de altfel de la ultimele învestituri in functie. In locul lor au aparut buchetele de flori si bomboanele Milka.Dupa depunerea juramantului, noul prefect Madalina Lupea a vorbit despre transparenta, eficientizarea activitatii si despre colaborarea cu institutiile descentralizate si cu ONG-urile. Iar ministrul de Interne a anuntat o vizita fulger la ISU Prahova, Jandarmi si Politie, mentionand ca este multumita de modul cum au colaborat cele trei institutii in perioada

VIDEO