amenzi zapada ploiesti

Poliția Locală Ploiești reamintește cetățenilor că au obligația de a înlătura zăpada de pe trotuarele din dreptul locuințelor sau al punctelor de lucru aparținând agenților economici.

„Recomandăm ploieștenilor să ia măsurile care se impun de înlăturare a zăpezii din locurile publice, pentru a se asigura deplasarea în condiții adecvate”, se precizează într-un comunicat al Poliției Locale Ploiești.

Potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Ploiești, din 2006, „sancțiunile pentru neefectuarea sau efectuarea necorespunzătoare de către persoanele fizice sau juridice a operațiilor de menținere a curățeniei, înlăturare a zăpezii, gheții sau poleiului, a trotuarelor și rigolelor din dreptul locuinței sau a sediilor sunt cuprinse între 500 si 1500 de lei pentru persoanele fizice și între 1.000 și 2.500 de lei pentru persoanele juridice”.

 

 

Articole asemănătoare
Social
  • Duminică, 23 Aprilie 2017
  • De Andra Vlad

Se schimbă vremea la Ploiești. Prognoza meteo

Astăzi, la Ploiești, sunt așteptate precipitații sub formă de ploaie, însă vremea continuă să se încălzească. Astfel, maxima zilei va atinge 15 grade Celsius, în timp ce la noapte termometrele vor...