revelion 2017 ploiesti campina

În noaptea dintre ani, la Ploiești și la Câmpina, sunt organizate spectacole în zona centrală a celor două municipii ale județului Prahova.

Primăria Ploiești îi invită pe ploieșteni să petreacă Revelionul în centrul civic, unde va fi organizat un concert special dedicat lor. Evenimentul va incepe la ora 22.00, pe scena amenajată lânga Palatul Culturii, urmând cânte, pe rând Nico, Doddy, Paula Selling, Shift, Mihai Margineanu & Band. La cumpăna dintre ani, cei prezenti vor admira spectaculoase artificii, care vor fi lansate din zona Parcului Toma Socolescu.

La Câmpina spectacolul din noaptea de Revelion îi are ca protagoniști pe Cabron și Elena Gheorghe. Tot aici, la miezul nopții va fi organizat un show de lasere. Evenimentul va debuta la ora 21.15 cu Florian Boateng, urmat de Smoke Weaver, Cabron și Elena Gheorghe&band.

 

 

Articole asemănătoare
Sport
  • Luni, 24 Aprilie 2017
  • De Mihai Popescu

Petrolul Ploiești, victorie la scor în deplasare

Aşa cum era de aşteptat, Petrolul a trecut cu lejeritate şi peste deplasarea de la Cocorăştii Colţ, tranşând, fără să forţeze, meciul cu echipa locală Unirea. S-a încheiat 5-0 pentru elevii lui...