concert revelion ploiesti

Primăria intenționează să organizeze un mega-concert în noaptea de Revelion. Potrivit caietului de sarcini, în noaptea de Revelion, la Ploiești, sunt așteptați artiști consacrați.

Valoarea estimativă a contractului este de 200.000 de lei, fără TVA. Concertul ar urma să aibă loc în parcarea dintre Palatul Culturii și Palatul Administrativ Ploiești.

Potrivit caietului de sarcini, concertul ar urma să aibă cel puțin trei ore, urmând să fie susținut de 4 - 5 trupe/soliști consacrați la nivel național. Astfel, se dorește încheierea de contracte cu artiști și trupe precum Connect-R, Proconsul, Elena Gheorghe, Horia Brenciu, Andra, Smiley, Delia, Direcția 5, Sore, Alina Eremia, Zdop si Zdup etc. Prestatia fiecărui artist va dura minimum 40 minute.

Prestatorul va pune la dispoziție și scena de dimensiuni 12x10x8 m, cu sonorizare, video și lumini, necesaraă desfășurării în condiții optime a acestui spectacol, ce va respecta condițiile cerute în Caietul de sarcini.

Concertul de Revelion este programat să înceapă la ora 22.00.

 

 

Administrație
  • Miercuri, 28 Iunie 2017
  • De Mihai Popescu

Mandat prelungit pentru directorul CSM Ploiești

Directorul CSM Ploiești, Cezar Stoichiciu, rămâne în funcție.  Mandatul acestuia a fost prelungit pentru 30 de zile. Cezar Stoichiciu este angajat la cabinetului primarului Ploieștiului, Adrian Dobre și detașat la...