csm ploiesti

Primăria Ploiești i-a convocat pe reprezentații CSM la o nouă ședință pe tema finanțării activității de la Club.

Una dintre soluțiile avansate de primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, este separarea bugetului CSM, pe de o parte pentru întreținerea bazelor sportive, iar pe de altă parte pentru susținerea sportului pentru copii și juniori, nefiind încă găsită o soluție pentru finanțarea sportului de performanță, aspect care nu este reglementat nici la nivel național.

La ultima ședință de Consiliu Local, proiectul privind rectificarea de buget a CSM a fost retras de pe ordinea de zi pe motiv că acesta viza strict întreținerea bazelor sportive, suplimentarea propusă fiind de 1,2 milioane de lei. La acea dată, aleșii locali au susținut că este necesară o analiză mult mai detaliată și cu privire la cheltuielile salariale, inclusiv cu privire la indemnizațiile sportivilor de performanță. De altfel, de la acea dată, respectiv finele lunii septembrie, au început să apară mai multe executări silite din partea mai multor sportivi, suma vehiculată fiind de 800.000 de lei.

 

Articole asemănătoare
Social
  • Duminică, 23 Aprilie 2017
  • De Andra Vlad

Se schimbă vremea la Ploiești. Prognoza meteo

Astăzi, la Ploiești, sunt așteptate precipitații sub formă de ploaie, însă vremea continuă să se încălzească. Astfel, maxima zilei va atinge 15 grade Celsius, în timp ce la noapte termometrele vor...