drumuri lucrari expertiza

Primăria Ploiești organizează, pentru a doua oară, achiziție directa offline pentru atribuirea contractului de servicii având ca obiect „Servicii de probe și analize de laborator pentru verificarea calității lucrărilor executate pe străzile din Ploiești.

Valoarea estimată a lucrărilor de expertizare este de 25.000 lei, fără TVA, sursa de finanțare urmând să fie asigurată din bugetul municipiului. Termenul de prestare a serviciilor este de un an. Potrivit anunțului Primăriei Ploiești, ofertele pot fi depuse la registratură până pe 19 octombrie, ora 12.00.
Aceasta este a doua licitație organizată de municipipalitate, după ce la prima procedură nu a fost depusă nicio ofertă.

Citește și: Anunțul Primăriei care îi sperie pe drumari! Licitație surpriză la Ploiești

Primarul municipiului Ploiești a anunțat intenția de realizare a unor expertize pentru drumurile pe care au fost efectuate lucrări de asfaltare încă de acum două săptămâni, după ce pe mai multe artere de circulație au apărut gropi în asfalt. 

 

 

Articole asemănătoare
Administrație
  • Joi, 22 Iunie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Sarea se extrage din gunoi? - galerie foto

Ca multe alte zone din Ploieşti, strada Drumul Sării a devenit un fel de rampă de gunoi. Nu putem acuza autorităţile pentru nesimţirea celor care aruncă gunoiul pe unde apucă, dar... ... dar putem...

Administrație
  • Joi, 22 Iunie 2017
  • De Roxana Tănase

Şedinţă pe tema TCE Ploieşti

Societatea de transport călători din Ploieşti se confruntă cu o situaţie dificilă. La această oră TCE înregistrează pierderi din 2016 de peste 6,6 milioane de lei, conform exerciţiului financiar....