centrul camin fantanele

Centrul Rezidențial pentru Persoane Vârstnice-Pensionari din comuna Fântânele organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a 11 funcții contractuale, vacante.

Este vorba despre un post de asistent medical – studii postliceale – Clasa de salarizare de bază 41, un post de asistent medical debutant – studii postliceale – Clasa de salarizare de bază 12, trei posturi – infirmier – studii generale – Clasa de salarizare de bază 14, un post de îngrijitor – studii generale – Clasa de salarizare de bază 12, un post – magaziner – studii medii – Clasa de salarizare de bază 13, un post de asistent social debutant – studii superioare – Clasa de salarizare de bază 24, un post de psiholog stagiar – studii superioare – clasa de salarizare de bază 27 și două posturi de muncitor calificat bucătărie IV – studii generale – clasa de salarizare de bază 8. 

Citește și: Căminul de la Fântânele, nefuncţional la mai bine de un an de la inaugurare

Termenul limită de depunere a dosarelor este 21 octombrie 2016, ora 13.00. Concursul are loc pe 31 octombrie 2016, ora 09.00 (proba scrisă) – la sediul Direcției Generale de Asistență Socială şi Protecția Copilului din Ploiești, Șoseaua Vestului nr. 14-16, iar pe 3 noiembrie 2016 este programată proba interviu.

Costul mediu lunar pentru un beneficiar, potrivit unei hotărâri a Consiliului Județean Prahova este de 2344 lei. Adică 520 de euro, la un curs de 4,5 lei/euro. 

Citește și: Peste 500 de euro costul mediu pentru un bătrân la Centrul Fântânele

Trebuie precizat faptul că la această oră la DGASPC Prahova s-au înregistrat mai multe cereri pentru ocuparea unui loc în căminul de bătrâni, iar conducerea instituției speră că după realizarea angajărilor căminul va deveni funcțional. 

Centrul are o capacitate de 25 de locuri cu două camere, aici urmând să-si desfăşoare activitatea 48 de persoane, iar investiția s-a cifrat la peste un milion de euro, fonduri din bugetul Consiliului Județean și Ministerul Muncii.

 

Articole asemănătoare
Viața Prahovei
  • Sâmbătă, 27 Mai 2017
  • De Roxana Tănase

Posturi vacante în 15 primării din Prahova

Mai multe primării din Prahova au scos la concurs posturi vacante de referenți, consilieri, inspectori, dar și posturi pentru muncitori calificați și necalificați. Astfel, Primăria orașului Mizil...