ani

Viceprimarul comunei Gornet-Cricov, declarat incompatibil, și-a pierdut mandatul la solicitarea Agenției Naționale de Integritate.

Comunicatul ANI:

Agenția Naționalã de Integritate a solicitat instituțiilor competente (Instituția Prefectului sau Consiliilor județente/locale) revocarea din funcție a unoir persoane care au fost validate pentru exercitarea mandatelor de aleși locali (2016-2020), deși potrivit dispozițiilor art. 25 din Legea nr. 176/2010 aceștia se aflau sub interdicția de a ocupa o funcție publicã, pe o perioada de trei ani, ca urmare a încãlcãrii regimulului juridic al incompatibilitãților sau al conflictelor de interese. Printre cei nominalizați se numără și Iancu Ion, viceprimarul comunei Gornet-Cricov, declarat incompatibil. 

UPDATE Potrivit subprefectului, mandatul viceprimarului de la Gornet Cricov i-a încetat încă din data de 1 iulie, odată cu mandatul de consilier local. Acesta a fost numit ulterior consilier personal al primarului.

 

Articole asemănătoare
Economic
  • Duminică, 23 Aprilie 2017
  • De Mihai Popescu

O chirie nedeclarată îți poate aduce dosar penal

Dacă vorbim despre venituri la buget, sunt multe surse care ar putea creşte încasările. Doar unul din 10 proprietari care îşi închiriază locuinţele merge la ANAF să depună declaraţia de venit din...