gropi strada ploiesti

Primarul municipiului Ploiești, Adrian Dobre, a anunțat astăzi că fondurile necesare pentru astuparea gropilor vor fi alocate la o viitoare rectificare de buget. sta dacă nu cumva între timp va ninge...

Celebra vorbă „Iarna nu-i ca vara” se aplică și la Ploiești. La rugămintea mai multor ploieșteni, am solicitat astăzi un punct de vedere primarului Adrian Dobre, cu privire la asfaltarea străzilor Găgeni, Văleni, dar și a Bulevardului Independenței, artere de circulație pline de gropi.

„Vom propune o rectificare de buget pentru alocarea sumelor necesare pentru asfaltarea acestor artere de circulație”, a declarat Adrian Dobre, primarul municipiului Ploiești. 

Bugetul alocat de municipalitate în acest an a vizat strict o serie de lucrări pentru plombe și reparații curente, însă mare parte din fonduri au fost deja cheltuite. 

Citește și: Veste tristă pentru Ploiești: buget mai mic

În luna septembrie, Primăria Ploiești a primit o veste tristă de la Finanțe. Bugetul municipiului a fost diminuat cu peste 3,1 milioane de lei. 

 

Articole asemănătoare
Viața Prahovei
  • Marți, 25 Aprilie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Baba Ana şi Grădiştea au fost bombardate?

Şi ei plătesc impozite şi taxe de drum. Şi pentru ei piesele maşinilor sunt scumpe. Şi ei au primit promisiuni în campaniile electorale. Şoseaua care leagă localităţile Baba Ana şi Grădiştea, arată de...