salarii sgu ploiesti

Directorii SGU Ploiești vor primi începând cu 1 octombrie salarii majorate.

La ultima ședință, Consiliul de Administrație al SGU Ploiești a aprobat solicitarea managerului Donald Constantin de majorare a salariilor directorilor din societatea Consiliului Local Ploiești.

Ioan Gheorghe, unul dintre membrii CA-ului, a declarat pentru observatorulph.ro că salariile directorilor SGU sunt confidențiale, dar că s-a aprobat o majorare a veniturilor acestora, în medie cu 10%-15%.

Managerul SGU, Constantin Donald, susține că nu doar directorii vor avea salarii mai mari, ci și alți angajați. ,,Am fost obligați să facem mărirea de salariu, nu doar la directori ci la un total de 190 de angajați, pentru că după creșterea salariului minim pe economie s-a ajuns ca un muncitor necalificat să ia cu 2 lei mai puțin față de un muncitor calificat. Creșterea de salariu s-a aplicat și la ceilalți cinci directori ai SGU. Eu nu am beneficiat de majorare pentru că salariul meu a crescut cu 10% în momentul în care am semnat contractul de management", a declarat Constantin pentru observatorulph.ro.

Publicația noastră a dezvăluit anul trecut Topul salariilor de la SGU Ploieşti. Directorii încasează sume fabuloase

Astăzi, observatorulph.ro a dezvăluit că SGU Ploiești a prestat ilegal activitatea de iluminat public din 2013 până în prezent, potrivit unei sentințe a Înaltei Curți de Casație și Justiție, care este definitivă și irevocabilă. Acum, atât SGU cât și Consiliul Local Ploiești sunt pasibile de amenzi usturătoare.
Detalii aici: "Bombă" în Primăria Ploiești. SGU a prestat ilegal un serviciu

 

Auto-moto
  • Marți, 27 Iunie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Legile sunt doar pentru fraieri

Pentru a parca chiar pe trecerea de pietoni de lângă Palatul Administrativ, îţi trebuie ceva tupeu. E drept că ai nevoie şi de puţină minte, dar nu este o condiţie necesară şi suficientă. Intră mai...