sarbu

Consilierul liberal Gheorghe Sârbu și-a dat demisia din Consiliul de Administrație de la CSM Ploiești. Atfel, directorul CSM Ploiești, Cezar Stoichiciu, rămâne în funcție încă o lună după ce primarul Dobre i-a prelungit mandatul de consilier personal.

După scandalul legat de înregistrările de la ședința la care au luat parte consilieri locali, Gheorghe Sârbu (PNL) și-a dat demisia din CA-ul de la CSM.

Tot astăzi, în ședința Consiliului Local Ploiești, primarul Dobre a prezentat o informare legată de situația clubului sportiv, în care se arată modul în care au crescut subvențiile de la bugetul local.

Edilul a propus angajarea antrenorilor cu contract de muncă pe 17 posturi identificate ca vacante la nivelul Primăriei Ploiești, precum și separarea celor două activități realizate de către CSM: administrarea bazelor sportive și activitatea sportivă.

VIDEO Scandalul CSM Ploiești continuă

 

Articole asemănătoare
Social
  • Duminică, 23 Aprilie 2017
  • De Andra Vlad

Se schimbă vremea la Ploiești. Prognoza meteo

Astăzi, la Ploiești, sunt așteptate precipitații sub formă de ploaie, însă vremea continuă să se încălzească. Astfel, maxima zilei va atinge 15 grade Celsius, în timp ce la noapte termometrele vor...