sedinta tce

Completarea Ca-ului și a Adunării Generale a Acționarilor, dar și majorarea de capital sunt subiecte pe ordinea de zi a ședinței TCE, care are loc astăzi la sala de 200 de locuri a Palatului Administrativ.

Situația financiară a TCE este una dezastruoasă. Amenințarea cea mai mare este ca la această ora societatea de transport are conturile blocate de ANAF, pentru datorii la bugetul de stat, iar furnizorii amenință cu solicitarea insolvenției în instanță, pentru datorii mai mari de 4,5 milioane de lei.

La ședință participă, pe lângă membri ai CA și AGA, conducerea interimară a TCE, liderii de sindicat și primarul Ploieștiului Adrian Dobre.

 

Info Prahova
  • Miercuri, 28 Iunie 2017
  • De Roxana Tănase

Videoconferinţa cu prefecţii pe tema caniculei

Conducerea Prefecturii Prahova, reprezentanţii Consiliului Judeţean, precum şi zeci de directori de deconcentrate participă lă această oră (18.00) la o videoconferinţă care are ca temă prevenirea...

Administrație
  • Miercuri, 28 Iunie 2017
  • De Mihai Popescu

Mandat prelungit pentru directorul CSM Ploiești

Directorul CSM Ploiești, Cezar Stoichiciu, rămâne în funcție.  Mandatul acestuia a fost prelungit pentru 30 de zile. Cezar Stoichiciu este angajat la cabinetului primarului Ploieștiului, Adrian Dobre și detașat la...