hipodrom2

Pentru a intra în Hipodromul din Ploiești, reabilitat cu fonduri europene și de la bugetul local, îți trebuie...barcă.

La fiecare ploaie, accesul în hipodromul care a costat peste 20 de milioane de euro este inundat. Un ploieștean a postat pe Facebook imagini cu fondurile europene care au intrat la apă. 

Studiu de caz: Hipodromul Ploiești, între dorință și (ne)putință

Problema îi afectează și pe șoferii și călătorii TCE, care au nevoie de cizme de cauciuc sau impermeabile pentru a urca/coborî din autobuze, în zonă fiind stația terminus a traseului 30.

Pentru că hipodromul nu a fost terminat la timp (31 decembrie 2015), investiția a fost finanțată în mare măsură de la bugetul local.

Cu o valoare de peste 61 de milioane de lei, contractul a prevăzut ca 50% din suma aferentă  lucrărilor să fie suportate din bugetul local, iar alte 50% de la UE. Cifrele oficiale arată cu totul altceva. De la Uniunea Europeană, Ploieștiul a primit numai 19,6 milioane de lei, în timp ce bugetul local a suportat peste 41,7 milioane de lei. Iar în tot acest timp, nimeni nu vorbește de vinovați. La fel se întâmplă în cazul altor 10 proiecte.

Detalii aici: Lista rușinii! Sumele pierdute de Ploiești de la UE

Galerie FOTO Accesul principal la Hipodrom, unundat (sursa: Facebook)

hipodrom3

hipodrom5

hipodrom6

hipodrom1

 

 

Articole asemănătoare
Social
  • Duminică, 23 Aprilie 2017
  • De Andra Vlad

Se schimbă vremea la Ploiești. Prognoza meteo

Astăzi, la Ploiești, sunt așteptate precipitații sub formă de ploaie, însă vremea continuă să se încălzească. Astfel, maxima zilei va atinge 15 grade Celsius, în timp ce la noapte termometrele vor...