repartizare alesi ca uri scoli speciale prahova

Ca de fiecare dată când este vorba de repartizarea în Consiliile de Administrație, discuțiile pe această temă nu au fost controversate.

Astfel, pentru anul școlar 2016 - 2017, în cele șase unități de învățământ speciale din Prahova vor activa ca membri ai Consiliului de Administrație, reprezentanți de la PNL, PSD și ALDE.

La Școala Gimnazială Specială 1 Ploiești au fost nominalizați în CA Cristian Dumitru (PNL) și Toma Pințoiu (ALDE), la Școala Gimnazială nr. 2  - Elisabeta Popovici (PNL), Daniel Sepși (PSD), la Școala Gimnazială Specială Filipeștii de Târg - Rareș Enescu și Vasile Ardeleanu (ALDE), Școala Gimnazială Specială Vălenii de Munte  - Andrei Nicolae (PSD) și Gabriel Tudoran (PNL), Școala Profesională Specială Plopeni - Ion Ionică (PSD) și Adrian Ionică (PNL), iar la Școala Preofesională Specială Breaza - Mihail Iulian Soiu (PNL) și Justinian Nică (PSD).

 

Articole asemănătoare
Ultimă Oră
  • Duminică, 25 Iunie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Prahovean dispărut pe Dunăre la mila 28

Un prahovean aflat la pescuit în Tulcea a fost dat dispărut si este căutat de echipajele ISU. Omul se afla la pescuit împreună cu un alt bărbat şi se pregăteau să monteze cortul pe malul Dunării. Se...