parc industrial brazi

Aflată doar la un pas de insolvență, SC Parc Industrial Brazi intenționează să angajeze o casă de avocatură pentru reprezentarea în instanță, pe rol figurând mai multe procese în care societatea este parte.

De altfel, Parcul Industrial Brazi a trecut printr-o situație extrem de dificilă, după mai multe executări silite, la un moment dat fiind luată în discuție inclusiv demararea procedurilor de intrare în insolvență a instituției. 

Una dintre soluții a fost inclusiv concedierea mai multor persoane, în prezent figurând ca angajați circa 20 de persoane.

Potrivit unui raport anexat la un proiect de hotărâre, care se dorește a fi pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Județean Prahova, în luna septembrie 2016, „S.C. Brazi Industrial Parc S.A. are termene în instanță în procesele cu societățile Eco Burn SRL, ATM Construct, Primăria Bălțești și  Dalex Montaj SRL”. Acesta este și motivul pentru care se dorește angajarea unei case de avocatură. Mai mult, în susținerea aprobării acestui proiect se invocă valoarea debitelor de recuperat, „a specificului proceselor, dar și a consecințelor ce se pot răsfrânge în mod negativ asupra desfășurării activității societății, S.C. Brazi Industrial Parc S.A”. 

 

Articole asemănătoare
Viața Prahovei
  • Sâmbătă, 27 Mai 2017
  • De Roxana Tănase

Posturi vacante în 15 primării din Prahova

Mai multe primării din Prahova au scos la concurs posturi vacante de referenți, consilieri, inspectori, dar și posturi pentru muncitori calificați și necalificați. Astfel, Primăria orașului Mizil...