cartierul vest lasat in bezna

Toate străzile din Cartierul Vest al Ploieștiului au fost scufundate în beznă ieri noapte, după ce o avarie a afectat iluminatul public.

Reprezentanții SC Servicii Gospodărire Urbană Ploiești, societate aflată în subordinea Consiliului Local și care asigură mentenanța iluminatului public, susțin că avaria s-a produs în punctul de aprindere, motiv pentru care alimentarea cu energie electrică a trecut pe funcționare manuală.

„Avaria s-a produs în intervalul 20.55 -21.11, în PA130, iar colegii de la schimbul al doilea au reușit să înlocuiască patru siguranțe în jurul ori 21.25, iluminatul public trecând pe funcționare manuală”, ne-a declarat Ovidiu Negulescu, directorul adjunct al SGU Ploiești. 

Avaria a afectat toate străzile din Cartierul de Vest al Ploieștiului. Problema a fost semnalată de cetățenii din zonă atât la Dispeceratul Primăriei Ploiești, cât și la Dispeceratul SGU.

 

Articole asemănătoare
Ultimă Oră
  • Duminică, 25 Iunie 2017
  • De Roxana Tănase

Avarie Electrica la Ploieşti

Sunt afectaţi consumatorii din Malu Rosu, Vest şi parţial Nord. Avaria Electrica s-a produs duminică dupa-amiază, la ora 17.45. Sunt afectaţi consumatorii din cartierele Vest, Malu Roşu si parţial...